Bytte + Retur

 

Alle produktene jeg selger er unike og håndlaget av meg.  Jeg beskriver og gjengir mine produkter så nøyaktig som mulig. Allikevel kan det være detaljer, som for eksempel farger, og teksturer som ikke kommer godt frem på bildene, eller som vil gjengis ulikt på ulike dataskjermer. Alle kostnader knyttet til kjøpet, varer og frakt, vil fremkomme i kjøpsprosessen.

Jeg tar forbehold om feil på priser og beholdning, og eventuelle trykkfeil når det gjelder priser og informasjon om produkter på siden. 

Du er selv ansvarlig for å oppgi riktig adresse og postnummer når du handler i nettbutikken vår.

Jeg håper du vil blir fornøyd med kjøpet, men har forståelse for at man noen ganger ønsker å returnere det man har kjøpt. Alle som handler på nett har 14 dagers full returrett på det de har handlet. 

Varen må leveres tilbake i samme stand og innpakning som du mottok den. Dersom du ikke kan bruke den samme returemballasjen må du selv bære kostnadene ved kjøp av ny og egnet emballasje. 

Så fort jeg har mottatt returen fra deg vil du få refundert kjøpesummen til den samme kontoen du benyttet når du betalte.  

Dersom du ønsker å returnere en vare er det fint om du varsler meg så tidlig som mulig, og senest innen 14 dager. Jeg vil anbefale at du gjør det skriftlig (per e-post). Det er ikke et krav å benytte angrerettskjema. Du må selv betale omkostningene ved retur av varen når du benytter deg av angreretten. 

Dersom produktet er skadet i transport er det viktig at du dokumenterer det med bilder og umiddelbart gir beskjed. 

Dine personopplysninger behandles konfidensielt og vil aldri gjøre de tilgjengelig for andre. Kjøpsbetingelsene gjelder for alle varer.

Ta gjerne kontakt hvis du har spørsmål.