LIVSLANG GLEDE

Jeg har en enorm glede av jobbe med råmaterialer, spesielt den unike ullen fra villsau og spælsau. Det er en livslang glede som bare øker med kunnskap, trening og alder. 

For VELDIG mange år siden var jeg medlem av et husflidlag og vi var på utflukt – en skokk med damer i alderen 20-75 år. Siste del av turen var lagt til et ullmottak, og da dørene åpnet seg til en stor hall fylt med hauger av ull i alle kvaliteter og naturfarger, utbrøt en av de eldre damene: «jeg får vann i munnen når jeg ser så mye fin ull» - jeg så på henne og tenkte hvor «sprø» er det mulig å bli? I dag kunne jeg funnet på å si akkurat det samme selv….

For meg illustrerer det hvordan gleden over ull og naturmaterialer bare har utviklet seg til noe sterkt og veldig engasjerende over tid. 

 

Brita Nordstrønen